CRVENA LUKA HOTEL&RESORT ZAPOŠLJAVA Nude dobru plaću, prijevoz i ručak! CRVENA LUKA HOTEL&RESORT ZAPOŠLJAVA Nude dobru plaću, prijevoz i ručak!
Crvena Luka Hotel&Resort zapošljava, a traže se konobari, ala carte konobari i barmeni. Razgovori za posao obavljaju se svakog utorka i četvrtka s početkom... CRVENA LUKA HOTEL&RESORT ZAPOŠLJAVA Nude dobru plaću, prijevoz i ručak!

Crvena Luka Hotel&Resort zapošljava, a traže se konobari, ala carte konobari i barmeni. Razgovori za posao obavljaju se svakog utorka i četvrtka s početkom u 9 sati tijekom travnja i svibnja u konferencijskoj dvorani Crvena Luka Hotel&Resort u resortu. Traži se osoblje s radnim iskustvom i pozitivnim stavom prema poslu, poštene, moralne i radišne, vitalne i fleksibilne, koji vole raditi s ljudima i s odličnim vještinama komunikacije. Zauzvrat se od strane poslodavca nude konkurentne i redovne plaće u skladu sa ZOR-om, prehrana i trošak prijevoza, redovno radno vrijeme s naknadom preraspodijeljenih sati, mogućnost napredovanja i rada po svjetskim standardima, korektan odnos rukovoditelja i pozitivnu radnu atmosferu.

Zamolbu i životopis možete poslati na email: posao@crvena-luka.hr, a za sve dodatne informacije nazvati na telefon 023 – 265-790.