Curica koja je stradala u prometnoj i ostala bez mame treba pomoć!

Iako se već dugo vremena bori za oporavak svoje kćeri, Dražen Predovan iz Vrsi sve teže od svoje invalidnine uspjeva pokriti sve troškove liječenja i terapija. Raditi i zaraditi ne može jer je i sam lošeg zdravstvenog stanja.

Podsjetimo, njegova supruga smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći, a malodobna kćer Iva teško je ozlijeđena. Već dugo se oporavlja, ali da bi joj se stanje konačno popravilo potrebno je liječenje koje iziskuje dosta novca, kojeg otac nema. Stoga je pokrenuta humanitarna akcija putem Facebooka. Objavu prenosimo u cijelosti:

“Dobri ljudi, našoj lavici Ivi potrebna je vaša pomoć. Situacija je teška… Iva nakon godinu dana bolnice zadnji spas da prohoda i počne bar malo funkcionirat našla je u privatnoj Poliklnici Glavić u Zagrebu na terapijama sa robotikom. Te su terapije nevjerovatno skupe. Samo terapije za jedan tjedan stoje 11,500 kuna. Iva ide već 5 tjedana na terapije i liječnici kažu da je 12 tjedana minimalno potrebno za poboljšanje. To iznosi oko 130,000 tisuća kuna, što je za njenu obitelj teška misija. Problem im je i što o svom trošku moraju biti u Zagrebu.
ZATO VAS MOLIM POKAŽIMO JOŠ JEDNOM DA IMAMO VELIKO SRCE I DA MOZEMO POMOĆI NAŠOJ LAVICI.”

Žiro račun:

HPB, Iva Predovan
HR3623900013221405695