Dan policije i blagdan Sv. Mihovila – Odana počast poginulim policajcima Dan policije i blagdan Sv. Mihovila – Odana počast poginulim policajcima
Povodom obilježavanja Dana policije i blagdana Svetog Mihovila, načelnik Policijske uprave Anton Dražina je sa svojim najbližim suradnicima danas na Gradskom groblju u Zadru,... Dan policije i blagdan Sv. Mihovila – Odana počast poginulim policajcima

Povodom obilježavanja Dana policije i blagdana Svetog Mihovila, načelnik Policijske uprave Anton Dražina je sa svojim najbližim suradnicima danas na Gradskom groblju u Zadru, ispred centralnog križa, položio vijence i zapalio svijeće u spomen na sve poginule hrabre hrvatske redarstvenike.

Vijence su položili i roditelji i članovi obitelji poginulih pripadnika Policijske uprave zadarske, zadarski župan Božidar Longin te gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukića sa svojim suradnicima, predstavnici hrvatske vojske, predstavnici udruge SJP „Poskoci“ i „Prvi hrvatski redarstvenik“ i Udruga DragovoljacaMUP-a i ZNG. 90-91.

Nakon polaganja, u crkvi Sv. Ivana Krstitelja na Relji uslijedila je sveta misa koju je predvodio vojni kapelan kapelanije „Sv. Gabrijel arkanđeo“, don Ivo Topalović.

Policijskim službenicima koji su ove godine nagrađeni za savjesno, profesionalno i odgovorno postupanje u službi, te postignute rezultate u predanom radu, bit će uručene zahvalnice i priznanja.

 Nastavak obilježavanja Dana policije nastaviti će se i tijekom svečane proslave obilježavanja Dana obrane grada Zadra gdje će se predstaviti svi rodovi policije postavljanjem taktičkog-tehničkog zbora.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.