ĐANI MARŠAN NAKON ODRŽANOG KONCERTA: Hvala publici i kolegama glazbenicima! ĐANI MARŠAN NAKON ODRŽANOG KONCERTA: Hvala publici i kolegama glazbenicima!
Nakon održanog koncerta u HNK Zadar, popularni pjevač Đani Maršan uputio je javnu zahvalu publici, organizatorima i kolegama glazbenicima koji su sudjelovali u koncertu.... ĐANI MARŠAN NAKON ODRŽANOG KONCERTA: Hvala publici i kolegama glazbenicima!

Nakon održanog koncerta u HNK Zadar, popularni pjevač Đani Maršan uputio je javnu zahvalu publici, organizatorima i kolegama glazbenicima koji su sudjelovali u koncertu.

Evo njegovog priopćenja:
”Od srca zahvaljujem brojnoj i izuzetnoj publici u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru, na svesrdnom bodrenju kod izvođenja mojih skladbi tijekom koncerta ”Zadar u srcu – Đani Maršan i prijatelji”.
Uz zahvalnost sponzorima kao i dragim kolegama glazbenicima na sudjelovanju i profesionalnom pristupu, na osobit se način želim najiskrenije zahvaliti g.Petru Bajlu i g.Marku Mišuliću, bez čijih potpora i prijateljske pomoći ovaj za mene izuzetno važan koncert ne bih bio u mogućnosti realizirati” – naglasio je Đani Maršan.