DARKA KOVAČIĆA PROGLASILI FACEBOOK ŠPIJUNOM: Napadaju me uredski štakori!

Proteklih dana na udaru pojedinaca našao se Darko Kovačić, pravaš i odlikovani heroj Domovinskog rata.

Riječ je o čovjeku koji je vrlo aktivan na Facebooku, a grupi koju je osnovao pridružilo se više od 30.000 članova.

Toliko fanova nemaju ni poznate pjevačke zvijezde ili političari koji plaćaju promociju na Facebooku.

S obzirom da Facebook profil može primiti najviše 5.000 prijatelja, kada tu brojku prijeđe, Kovačić osnuje novi profil, te nastavi na njemu primati prijatelje.

Slično rade i neke pjevačke zvijezde kada im se profili prepune prijateljima.

No, ovih dana Darko Kovačić se našao na meti nekih kritičara koje smeta što on ima više profila, a smetaju im i profili njegove supruge i djece.

Stoga su pokrenuli kampanju na Facebooku kojom ga nazivaju špijunom, te pozivaju građane da ga izbace iz prijatelja jer će im hakirati profile i slično.

No Kovačić je na to odgovorio:

“Nigdje ne piše da je zabranjeno imati više profila na svoje ime.  Prema tome, imat ću profila koliko me volja, a kome smeta neka me ignorira. Smiješno je da me za špijunažu prozivaju uredski štakori koji rata nisu vidjeli dok sam ja kao mladić branio Hrvatsku na mnogim bojištima. Takvi ljudi me samo nasmijavaju.” – poručio im je Kovačić.

Podsjetimo, on je jedno vrijeme bio predsjednik benkovačke podružnice Autohtone-Hrvatske Stranke Prava, međutim napustio ju je zajedno sa ostalim članovima nezadovoljan ponašanjem predsjednika Dražena Keleminca, kojeg je optužio da gleda samo svoje interese.