PRIVEDEN DARUVARAC Prijavljen da je u kafiću fizički napao mladića (24) PRIVEDEN DARUVARAC Prijavljen da je u kafiću fizički napao mladića (24)
Darko Kovačević Daruvarac opet je završio u pritvoru. Glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin, poslala je sljedeće priopćenje: “Jučer 30. ožujka oko 18 sati u... PRIVEDEN DARUVARAC Prijavljen da je u kafiću fizički napao mladića (24)

Darko Kovačević Daruvarac opet je završio u pritvoru.

Glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin, poslala je sljedeće priopćenje:

“Jučer 30. ožujka oko 18 sati u Zadru na predjelu Borika, na terasi caffe bara došlo je do verbalnog sukoba i naguravanja u kojem su sudjelovale dvije muške osobe u dobi od 24 i 32 godine, nakon čega je 24-godišnjak pristupio u službene prostorije Prve policijske postaje Zadar gdje je podnio prijedlog za kazneni progon zbog osnova sumnje da mu je tom prilikom 32-godišnjak uputio prijetnje koje su kod njega izazvale strah, a kao motiv se navode objave koje je 24-godišnjak iznosio na društvenim mrežama vezano uz ranije događaje u kojima je sudjelovao 32-godišnjak.
Po zaprimljenoj prijavi, ubrzo je uhićen 32-godišnjak te doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Tijekom provođenje kriminalističkog istraživanja 32-godišnjak je u prisutnosti svog odvjetnika na zapisnik podnio kaznenu prijavu zbog kaznenih djela „Prijetnja“, „Lažno prijavljivanje kaznenog djela“ i „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju u kojima kao počinitelja navodi 24-godišnjaka.
Policijski službenici nastavljaju sa provođenjem kriminalističkog istraživanja u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih uz navedeni događaj.”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.