Daruvarčevoj žrtvi i njenoj obitelji smrću prijetio maloljetnik (17) Daruvarčevoj žrtvi i njenoj obitelji smrću prijetio maloljetnik (17)
Prijetnje smrću obitelji 18-godišnje žrtve Darka Kovačevića Daruvarca uputio je 17-godišnjak sa šireg zadarskog područja za kojeg djelatnici PU zadarske nisu utvrdili izravnu vezu... Daruvarčevoj žrtvi i njenoj obitelji smrću prijetio maloljetnik (17)

Prijetnje smrću obitelji 18-godišnje žrtve Darka Kovačevića Daruvarca uputio je 17-godišnjak sa šireg zadarskog područja za kojeg djelatnici PU zadarske nisu utvrdili izravnu vezu s Daruvarcem.

Kako doznajemo maloljetnik je priveden noćas, odnosno jutros u 1.10 sati, nekoliko sati nakon što je pretučena djevojka putem Instagrama dobila prijeteće poruke sljedećeg sadržaja:

“Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući, tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku.

Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije “živčani slom”.

Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.

Prijatelj od Daruvarca, poz.”

Nakon što mu je djevojka uzvratila, “ubojica” je nastavio u istom stilu.

“Je*en ti ja mater. Reci materi da je obična dro*a i da se sprema za smrt.

Skupa s tobom u vreću će ići.”

Psihopata s lažnog profila jezivu prijetnju završio je jako uvjerljivom izjavnom rečenicom:

“I hoću, ubit ću te, nećeš biti živa, vjeruj mi.”

Nakon čega su poruke prestale, a u dom djevojčine obitelji stigla policija te je jučer popodne i tijekom večeri vršila izvide u svezi ovog slučaja, nakon čega je i uslijedilo prije navedeno privođenje.

– Noćas oko 1.10 sati uhitili smo maloljetnika kojeg se sumnjiči za kazneno djelo prijetnje prema više osoba. U tijeku je kriminalističko istraživanje, a maloljetnik je zadržan u prostorijama PU zadarske, istaknuo je na današnjoj konferenciji za medije, Bore Mršić, voditelj Službe kriminalističke policije.

Ujedno je naglasio kako prema dosadašnjem istraživanju policija nije utvrdila povezanost maloljetnika s bilo kojim počiniteljem drugih kaznenih djela.

Drugim riječima, policija ga nije povezala s Darkom Kovačevićem Daruvarcem i krugom njegovih poznanika.

 

Izvor: Zadarski list

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.