DAVID LEKAJ POZIVA: Ne glasujte za Karamarka jer ometa suradnju s investitorima iz Kine! DAVID LEKAJ POZIVA: Ne glasujte za Karamarka jer ometa suradnju s investitorima iz Kine!
Povodom izjave predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka o mogućnosti ukidanju Ureda Predsjednika Republike Hrvatske po prestanku obnašanja dužnosti, oglasio se David Lekaj, osnivač Euro-Asian Business... DAVID LEKAJ POZIVA: Ne glasujte za Karamarka jer ometa suradnju s investitorima iz Kine!

Povodom izjave predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka o mogućnosti ukidanju Ureda Predsjednika Republike Hrvatske po prestanku obnašanja dužnosti, oglasio se David Lekaj, osnivač Euro-Asian Business Association. Njegovo priopćenje objavljujemo u cijelosti.

“Poštovani,

Jučerašnju izjavu gospodina Tomislava Karamarka o “ukidanja ureda bivšeg predsjednika ako HDZ dođe na vlast” u potpunosti odbacujemo i smatramo neprikladnon. Bivši predsjednik Mesić od trenutka prestanka mandata aktivno sudjeluje u stvaranju novih mogućnosti za hrvatsko gospodarstvo, a posljednjih nekoliko godina posebno je snažno lobirao za Grad Zadar i zadarsko područje.
Šira hrvatska javnost je dobro upoznata s tim činjenicama, pa je neshvatljivo da netko tko se kandidira i nosi listu upravo u ovoj izbornoj jedinici iznosi takve stavove u kampanji. Iz toga proizlazi da se gospodin Karamarko koristi jeftinim populizmom kako bi popravio rejting najnepopularnijeg političara. No, građani Zadra i zadarske regije na izborima imaju mogućnost ocijeniti, upravo preferencijalnim glasovima, što misle o njemu i njegovim stavovima.
Stoga pozivamo sve koji žele nastavak razvoja projekata i suradnju s investitorima kao što su Luka Gaženica (Alibaba grupa), Zračna luka Zadar (turističko povezivanje putnika iz Azije), Zona Crno (Tehnološki park) i ostale suradnje s azijskim tržištem kapitala da svoj glas ne daju Tomislavu Karamarku, a niti HDZ-u, jer time posredno glasaju za Karamarka.
Mi pozivamo sve građane koji žele napredak i gospodarski rast naše zemlje da glasaju za premijera Zorana Milanovića koji je svojim državničkim vodstvom zaslužio još jedan mandat! “

David Lekaj,
Osnivač Euro-Asian Business Association

 • Toto

  5. studenoga 2015. #1 Author

  Ma ko je ovaj lik uopće? ???

  Odgovori

  • Jasna

   5. studenoga 2015. #2 Author

   Nitko bitan

 • Zrako plov

  5. studenoga 2015. #3 Author

  Ovaj brani Mesica da mu ne treba ukinuti plaću i ured jer biće skupa putuju u kinu o njegovome trošku

  Odgovori

  • Linoslav

   5. studenoga 2015. #4 Author

   Koga briga što on misli

 • Što ljudi što čudi

  5. studenoga 2015. #5 Author

  A brate svak ima neko svoje mišljenje.

  Odgovori

 • cro choban

  5. studenoga 2015. #6 Author

  @Jasna Svatko je biran a mrate priznati da čovjek ima “cojones” i iznio je imenom i prezimenom svoj stav. Da istina da putuje okolo i pokušava naći investitore koji bi uložili u Zadar, a to znači radna mjesta. Svima nam je dosta demagoških floskula oko ukidanja ovoga ili onoga. Meni (a i vama) je u interesu da dođe netko tko će nam osigurati bolju budućnost kroz zapošljavanja svih, a ovakve manje bitne stvari treba ostaviti kad dođe vrijeme za to. Dao bog da će ukidanje njegovog ureda srediti situaciju u RH.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.