DAVID LEKAJ POZIVA: Ne glasujte za Karamarka jer ometa suradnju s investitorima iz Kine!

Povodom izjave predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka o mogućnosti ukidanju Ureda Predsjednika Republike Hrvatske po prestanku obnašanja dužnosti, oglasio se David Lekaj, osnivač Euro-Asian Business Association. Njegovo priopćenje objavljujemo u cijelosti.

“Poštovani,

Jučerašnju izjavu gospodina Tomislava Karamarka o “ukidanja ureda bivšeg predsjednika ako HDZ dođe na vlast” u potpunosti odbacujemo i smatramo neprikladnon. Bivši predsjednik Mesić od trenutka prestanka mandata aktivno sudjeluje u stvaranju novih mogućnosti za hrvatsko gospodarstvo, a posljednjih nekoliko godina posebno je snažno lobirao za Grad Zadar i zadarsko područje.
Šira hrvatska javnost je dobro upoznata s tim činjenicama, pa je neshvatljivo da netko tko se kandidira i nosi listu upravo u ovoj izbornoj jedinici iznosi takve stavove u kampanji. Iz toga proizlazi da se gospodin Karamarko koristi jeftinim populizmom kako bi popravio rejting najnepopularnijeg političara. No, građani Zadra i zadarske regije na izborima imaju mogućnost ocijeniti, upravo preferencijalnim glasovima, što misle o njemu i njegovim stavovima.
Stoga pozivamo sve koji žele nastavak razvoja projekata i suradnju s investitorima kao što su Luka Gaženica (Alibaba grupa), Zračna luka Zadar (turističko povezivanje putnika iz Azije), Zona Crno (Tehnološki park) i ostale suradnje s azijskim tržištem kapitala da svoj glas ne daju Tomislavu Karamarku, a niti HDZ-u, jer time posredno glasaju za Karamarka.
Mi pozivamo sve građane koji žele napredak i gospodarski rast naše zemlje da glasaju za premijera Zorana Milanovića koji je svojim državničkim vodstvom zaslužio još jedan mandat! “

David Lekaj,
Osnivač Euro-Asian Business Association