DAVOR DUIĆ: Za 15 dana zapalit ću auto i sebe

Nekadašnji boksač i dugogodišnji promotor Mate Miše Kovača, Davor Duić danas je na Narodnom trgu prosvjedovao zbog višemilijunskih dugova bankama i državi,  izvijestio je HRT Radio Zadar . Dujić tvrdi kako je financijski propao jer je svoj novac posuđivao drugima koji mu ga nisu vraćali.

Ogorčen na sustav i pojedince, koji su ga, kako tvrdi, uništili, na Narodni je trg došao vozilom te kantom benzina. Poručio je kako je današnji prosvjed samo upozorenje. Nisam došao prijetiti, nisam došao ništa. Donio sam kantu benzina i auto, ali sada neću ništa napraviti. Nikoga ne ugrožavam. Ali, ako ne obavimo jedan razgovor, policija i gradske vlasti, idući moj korak za 15-20 dana, zapalit ću auto, sebe i sve ostalo, rekao je Dujić. Kaže kako su ga bivši prijatelji iskoristili, financijski dotukli te mu uništili zdravlje. Dodaje kako najmanje žali sebe. Više od svega želio bi riješiti probleme ljudi koji su mu bili jamci, te kao kolateralne žrtve pate zbog toga.

Nakon polusatnog performansa na Trg su došli i vatrogasci te policajci, koji su ga na kraju mirno odveli u policijsku postaju.