DESET GODINA USPJEŠNE SURADNJE Ryanair i Zračna luka svečano otvaraju sezonu! DESET GODINA USPJEŠNE SURADNJE Ryanair i Zračna luka svečano otvaraju sezonu!
Ryanair zajedno sa Zračnom lukom Zadar organizira proslavu otvorenja sezone 2016. pod nazivom „Ryanair welcomes summer“!, a održat će se u utorak, 5. travnja... DESET GODINA USPJEŠNE SURADNJE Ryanair i Zračna luka svečano otvaraju sezonu!

Ryanair zajedno sa Zračnom lukom Zadar organizira proslavu otvorenja sezone 2016. pod nazivom „Ryanair welcomes summer“!, a održat će se u utorak, 5. travnja 2016. god u 9:30 ujutro u restoranu glavnog terminala na Zračnoj luci Zadar.

“Sretni smo što možemo zajedno proslaviti jubilarnu 10. sezonu u kojoj irski avioprijevoznik povezuje Zračnu luku Zadar s europskim destinacijama te svečano otvoriti sezonu 2016. koja nam donosi i jednu novu destinaciju – Berlin. Ryanair će tijekom 2016. god Zadar povezivati sa čak 13 destinacija s jednim baznim zrakoplovom smještenim u Zadarskoj zračoj luci.” – najavljuju iz Zračne luke Zadar.

Na proslavi otvorenja sezone bit će prisutni predstavnici Zračne luke Zadar, Grada Zadra, Zadarske županije, Turističke zajednice grada i županije te gđa Chiara Ravara iz Ryaniara, voditeljica marketinga i prodaje za Istočni Mediteran.