DIJELITE I GLASUJTE Zadar dobio više glasova od Londona, Pariza i Barcelone! DIJELITE I GLASUJTE Zadar dobio više glasova od Londona, Pariza i Barcelone!
Prema informacijama objavljenim u medijima, za Zadar je do sada glasovalo više od 130.000 građana, te se nalazi među prvih deset gradova. Iz sebe... DIJELITE I GLASUJTE Zadar dobio više glasova od Londona, Pariza i Barcelone!

Prema informacijama objavljenim u medijima, za Zadar je do sada glasovalo više od 130.000 građana, te se nalazi među prvih deset gradova.

Iz sebe je po broju glasova ostavio svjetski poznate destinacije, poput Pariza, Londona i Barcelone.

Grad Zadar kao jedini grad u Hrvatskoj ove godine ušao je u uži izbor od 20 gradova te nominiran u natjecanje za Najbolju destinaciju 2016. godine putem sustava European Best Destinations (www.europeanbestdestinations.com ). Period glasovanja je započeo 20. siječnja i traje do 10. veljače 2016. godine.

Prvi su za Zadar jučer glasovali Zadrani, međutim oni su podijelili link po Facebook profilima, pa su se glasovanju pridružili i ostali građani Hrvatske, ali i iseljenici, te turisti.

Većina njih je barem jednom bila u Zadru, te se svi slažu da je Zadar – jedinstven i prekrasan!

Akcija glasovanja se nastavlja.

Dovoljno je kliknuti na link www.vote.ebdest.in i odabrati grad Zadar.