Direktorici Zračne luke ukraden mobitel u Južnoafričkoj Republici Direktorici Zračne luke ukraden mobitel u Južnoafričkoj Republici
Direktorica Zračne luke Zadar, Irena Ćosić, doživjela je neugodnu situaciju za vrijeme putovanja u Južnoafričku republiku. Tamo je, podsjetimo, otputovala poslovno, na nekoliko dana,... Direktorici Zračne luke ukraden mobitel u Južnoafričkoj Republici

Direktorica Zračne luke Zadar, Irena Ćosić, doživjela je neugodnu situaciju za vrijeme putovanja u Južnoafričku republiku.

Tamo je, podsjetimo, otputovala poslovno, na nekoliko dana, kako bi s predstavnicima nekoliko avio kompanija pregovarala oko njihova dolaska u Zadar.

Susret na kojem su bili sudionici iz cijeloga svijeta odvijao se u gradu Durban. Tamo je direktorica Irena Ćosić održala niz važnih sastanaka, a već drugog dana po dolasku doživjela je neugodnu situaciju.

Naime, ukraden joj je mobitel.

Osim što je ostala bez mobitela i svih kontakata koje je imala u njemu, izgubila je i pristup svom službenom E-mail u,  preko kojeg je komunicirala sa suradnicima, poslovnim partnerima, pa i medijima.

 

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.