DIRLJIVO Mladi u Turnju bakljadom se oprostili od poginulih prijatelja DIRLJIVO Mladi u Turnju bakljadom se oprostili od poginulih prijatelja
Mjesto Turanj danas je zavijeno crno. Vijest da su poginula dvojica mladih sportaša, Josip Bepo Kadija (19) i Josip Brkljačić (16), duboko je potresla... DIRLJIVO Mladi u Turnju bakljadom se oprostili od poginulih prijatelja

Mjesto Turanj danas je zavijeno crno. Vijest da su poginula dvojica mladih sportaša, Josip Bepo Kadija (19) i Josip Brkljačić (16), duboko je potresla mještane koji su ih poznavali, ali i čitav zadarski kraj.

Naime, obojica mladića su iz Turnja, a riječ je o uspješnim sportašima kojima su svi predviđali blistavu budućnost.

Najmlađi u automobilu koji je sinoć sletio u more s Liburnske obale, 16-godišnji Josip Brkljačić, talentirani je mladi nogometaš, koji je igrao za HNK Primorac iz Biograda.

Drugi poginuli mladić je njegov sumještanin, 19-godišnji Josip Bepo Kadija, vrlo perspektivan rukometaš, igrao je u više klubova, a posljednjih godina u zagrebačkim klubovima PPD Zagreb i Maksimir Pastela.

Ova strašna vijest pogodila je njihove suigrače, te čitavu sportsku zajednicu, ali i mještane Turnja koji su u šoku i nevjerici. O obojici mladića imaju samo riječi hvale, te sa suzama u očima pričaju o njima.

U večernjim satima u Turnju je organizirana bakljada kojom su se mladi oprostili od poginulih prijatelja. Posljednji ispraćaj je u srijedu u 16 sati, na mjesnom groblju u Turnju.

 

  • Marija Ivana

    12. svibnja 2020. #1 Author

    Dobar dan svima, ja se zovem Marija Ivana, samohrana sam majka 3 djece iz Hrvatske i želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 90,000 eura od pouzdanog zajmodavca. Već sam dva puta postao žrtvom prijevare sa zajmovima, prije nego što sam upoznao gospodina Davea Thompsona, pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao ga. Zvao sam ovog zajmodavca čovjekom Božjim, jer je odgovarao na moje molitve za kredit. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu tvrtku u Sjevernoj Americi, ime firme (NAJBOLJI LAKE FINANCE HOME) Ovo svjedočanstvo je u svim društvenim medija, jer sam obećao da ću ga podijeliti u cijelom svijetu, napominjemo da 2% kamate imate na umu da i vi možete dobiti posao i uložiti u posao s njim kontaktirajte putem e-pošte: [email protected]

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.