Djelatnici Elektre bolesnom čovjeku isključili struju nakon dvije neplaćene rate!

Redakciji portala Kalelarga info obratio Zadranin Šime P. (podaci poznati redakciji) žaleći se na ponašanje djelatnika Elektre koji su mu isključili struju zbog dva nepodmirena računa.

O tome što se dogodilo kaže:

“Cijeli život redovito plaćamo struju i ostale režije, ali zadnjih mjeseci upali smo u probleme jer sam ja na bolovanju, a ženina primanja u trgovini su mala i jedva nam bude dovoljno za preživjeti mjesec. Nismo platili dvije rate struje, dug iznosi oko 1.400 kuna. Njihovi djelatnici su došli i bez imalo razumijevanja mi isključili struju.” – požalio se Šime dodajući kako će tijekom današnjeg dana pokušati skupiti potreban iznos, posuditi od prijatelja, te platiti dug.

“Pogodilo me to, da nakon dva mjeseca meni isključe struju, dok neke firme od tajkuna ne plaćaju godinama i nagomilaju se milijuni duga. Ovu dvojicu iz Elektre nije niti malo zanimalo što sam na bolovanju i što su mi se primanja smanjila. Žalosno je to. ” – zaključuje Šime P.

Pokušali smo dobiti odgovor iz Elektre Zadar o tome kako to da se nema razumijevanja za ovakve situacije, ako se radi o ljudima koji inače godinama uredno podmiruju svoje troškove.

Rečeno nam je kako nam nemaju ovlasti davati nikakve izjave, te da se obratimo glasnogovorniku HEP-a u Zagrebu.

Tek neslužbeno nam je rečeno da je spomenuti gospodin čim je vidio da nema čime platiti struju, trebao doći u Elektru te se pokušati dogovoriti oko prolongiranja plaćanja duga.