Djelatnici tvrtke Eko d.o.o. sele na gradilište Centra za gospodarenje otpadom Djelatnici tvrtke Eko d.o.o. sele na gradilište Centra za gospodarenje otpadom
Temeljem Odluke direktora TD Eko d.o.o. za gospodarenje otpadom Zadarske županije broj: 02/25 od 24. lipnja 2021. godine, djelatnici ove tvrtke od 1. rujna... Djelatnici tvrtke Eko d.o.o. sele na gradilište Centra za gospodarenje otpadom

Temeljem Odluke direktora TD Eko d.o.o. za gospodarenje otpadom Zadarske županije broj: 02/25 od 24. lipnja 2021. godine, djelatnici ove tvrtke od 1. rujna 2021. godine sele na gradilište Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje.

Kako upravna zgrada još nije dovršena, a njezina izgradnja planirana je do kraja ove godine, djelatnici će do tada biti smješteni u kontejnerske module koji se ovih dana postavljaju na lokaciji u Biljanima Donjim.

Projekt izgradnje CGO-a Biljane Donje vrijedan je 486 milijuna kuna (bez PDV-a), od čega 76 posto sufinancira EU iz Kohezijskog fonda, 14 posto Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, dok preostalih 10 posto vrijednosti projekta sufinanciraju suvlasnici tvrtke Eko, a to su Grad Zadar, Grad Benkovac i Zadarska županija.

Ugovor za projektiranje i izvođenje radova na izgradnji CGO-a potpisan je u travnju 2019., a predviđeni rok dovršetka radova je prosinac 2022. godine.

Radovi na gradilištu odvijaju se svakodnevno punim intenzitetom, a sve građevinske dozvole, ukupno njih 13, su ishođene.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *