DOBRA VIJEST Bazeni ponovo u pogonu, sanirane posljedice poplave

Poslije niza poduzetih zahvata na otklanjanju posljedica prodora bujične vode kao posljedice ekstremne količine kiše, u utorak, 21. studenoga 2023. u Zatvoreno bazensko plivalište, ŠC Višnjik informira o sljedećem:
– Cjelokupna bazenska infrastruktura podvrgnuta je detaljnom čišćenju i drugim zahvatima koji su bili nužni za ostvarenje svih uvjeta da objekt ponovno bude dostupan svim korisnicima u skladu sa svim propisima i pravilima o kvaliteti vode u bazenima.
– Sve zahvate provelo je osoblje ŠC-a Višnjik, velikim dijelom i uz stručnu pomoć Javne vatrogasne postrojbe Zadar i Odvodnje Zadar, navlastito u sprječavanju miješanja bujične vode s vodom u bazenima što je i uspješno provedeno.

– Bazen će za sve korisnike biti otvoren od 15 sati.

– ŠC Višnjik izražava veliku zahvalnost Javnoj vatrogasnoj postrojbi Zadar i Odvodnji Zadar, kao i drugima koji su na bilo koji način pridonijeli ovom djelotvornom složenom zahvatu čija je realizacija omogućila da objekt čim prije bude dostupan svim korisnicima.

– Također, ŠC Višnjik izražava i zahvalnost svim korisnicima na razumijevanju i na svakom obliku potpore u realizaciji svih zahvata.