DOBRA VIJEST S VIŠNJIKA Nema više legionele, otvara se bazen! DOBRA VIJEST S VIŠNJIKA Nema više legionele, otvara se bazen!
Ovim putem obavještavamo sve svoje korisnike da plivalište počinje s radom sutra, u subotu 28. svibnja 2016. Testovi bazenske vode potvrdili su da je... DOBRA VIJEST S VIŠNJIKA Nema više legionele, otvara se bazen!

Ovim putem obavještavamo sve svoje korisnike da plivalište počinje s radom sutra, u subotu 28. svibnja 2016. Testovi bazenske vode potvrdili su da je ona mikrobakteriološki ispravna i uredna te se stoga bazensko plivalište Višnjik sutra otvara i radi po redovnom radnom vremenu za sve korisnike.

Ispričavamo se svim svojim korisnicima, građanstvu i članovima klubova koji redovito koriste naš bazen, što su u proteklom periodu bili uskraćeni za svoje treninge i korištenje bazena.

Moramo naglasiti da smo u ovom slučaju postupili u skladu sa zakonom i po svim propisima, te smo na samu sumnju odmah i bez oklijevanja obavijestili javnost i poduzeli sve mjere propisane zakonom. Čekali smo rezultate naknadne analize bazenske vode, a sve zbog zaštite zdravlja naših korisnika i djelatnika.

Tek kada je sumnja otklonjena, a ispravnost bazenske vode potvrđena od strane ZJZ i Sanitarne inspekcije, stekli su se uvjeti za otvaranje bazena za korisnike. Hvala na razumijevanju.

Uprava ŠC Višnjik