DOČEK NOVE GODINE U ARSENALU Cijene od 160 do 290 kn, uključeno i jelo!

Arsenal za svoje posjetitelje priprema zanimljiv novogodišnji program, a ulaznice je moguće osigurati već sada.
“Zadarski Arsenal 31.12. postaje “Nova diskoteka” u kojoj će se održati senzacionalni ulazak u 2016. godinu. Uređenjem, programom i energijom proslavit ćemo 50 godina disko kulture te garantiramo najbolji provod u Zadru.” – najavljuju iz Arsenala, te dodaju sljedeće:

“Nakon 4 uspješne godine “Specijalnih dočeka” nove godine: Let 2012, Hotel Riviera, Parada kiča i neukusa i Katastrofalno vjenčanje, sve redom nezaboravne zabave koje su prštale energijom od samog dolaska pa sve do ranog jutra, ove godine spektakularna zabava održat će se u klubu “Nova Diskoteka”(Arsenal Zadar).

Očekuju vas tri plesna podija a za glazbeni dio večeri i zabavu do dugo u noć zaduženi su: Jacksons six band ( Free way ) i DJ Vladimir Š. (Domagoj).

U disko ambijentu u novogodišnjoj noći imat ćete priliku i postati netko drugi bar na jednu večer.
Pri kupnji ulaznice možete izabraniti svoje novo ime, bilo da se radi o vašem uzoru, idolu, najboljoj pjevačici ili pjevaču, a za vašim stolom će vas čekati mala naljepnica.
Onog trenutka kad je zalijepite sebi na rever, postajete netko drugi. Svi oni koji ulaznicu kupe na ulazu u klub, imat će priliku odabrati neki od ponuđenih identiteta .
Ništa od navedenog nije uvjet za vaš dolazak ali moglo bi biti zanimljivo, pa u svakom slučaju razmislite!

Izaberite svoj disco styling i zabilježite najorginalniju fotografiju u foto corneru koji je vrlo maštovito osmišljen i na trenutak nas vraća na početak disco ere.

Pribavite svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio tuluma o kojem će se pričati!

290 kn stol na parteru
270 kn stol na galeriji uz ogradu
160 kn stajnje-plesanje-uz velik broj barskih stolova
Hrana je uključena u cijenu ulaznice.
Za sve informacije o ulaznicama i rezerevaciju stola javite se na kontakt broj : 091 394 15 44