DOĐITE DANAS DO GRADA Cjelodnevna zabava i za djecu i za odrasle! DOĐITE DANAS DO GRADA Cjelodnevna zabava i za djecu i za odrasle!
U subotu, 12. prosinca, građanima će se tijekom cijelog dana na Poluotoku nuditi zanimljiv zabavni program. U sklopu Adventa u Zadru – bit će... DOĐITE DANAS DO GRADA Cjelodnevna zabava i za djecu i za odrasle!

U subotu, 12. prosinca, građanima će se tijekom cijelog dana na Poluotoku nuditi zanimljiv zabavni program. U sklopu Adventa u Zadru – bit će zabave za sve, od onih najmlađih, pa do umirovljenika.
U 11. sati, na Trgu pet bunara, plesna škola Studio 1 pripremila je atraktivan nastup svojih polaznika-djece uz prigodne božićne pjesme. Plesat će se otvorene koreografije uz jive(đajv) i cha cha cha.
U 12.00 sati održat će se dio predstave Povijesni đir po gradu prema scenariju Ane Dobrović i njenom romanu Plovidba kamenim brodom. Glumci su Gabrijela Meštrović Maštruko i Dragan Veselić, u organizaciji Narodnog muzeja Zadar.
U cijelosti predstava će se izvesti 19. prosinca po cijelom gradu. Podsjećamo da se je premijera Povijesnog đira po gradu održala 23. prosinca 2013. godine u sklopu manifestacije Đir po gradu u organizaciji Narodnog muzeja Zadar.
Od 18 sati održat će se paljenje treće adventske svijeće u crkvi Sv. Šime uz nastup Crkvenog zbora Kraljica mira.
Od 19 sati održat će se promocija Monografije o 25 godina biskupskog djelovanja Msgr. dr. Želimira Puljića, zadarskog nadbiskupa u Sjemeništu Zmajević.
U subotu od 20 sati na Trgu pet bunara održat će se koncert grupe Neprijatelji.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.