NERADNO ZA BLAGDANE Dok Pauk služba praznikuje, turisti parkiraju posvuda! NERADNO ZA BLAGDANE Dok Pauk služba praznikuje, turisti parkiraju posvuda!
Ljetno radno vrijeme zadarske pauk službe je od 7 pa sve do 22 sata, osim čini se blagdanom kada ova služba ne radi. Naime,... NERADNO ZA BLAGDANE Dok Pauk služba praznikuje, turisti parkiraju posvuda!

Ljetno radno vrijeme zadarske pauk službe je od 7 pa sve do 22 sata, osim čini se blagdanom kada ova služba ne radi.
Naime, kako doznajemo, kažnjavanje nepropisno parkiranih vozila na blagdane isključivo je u nadležnosti policijskih prometnih službenika, no neodgovorni vlasnici u ovom slučaju neće platiti odvoz svojeg nepropisno parkiranog vozila na parkiralište Ravnice preko puta bolnice gdje je odlagalište nepropisno parkiranih vozila.

Za blagdane u Pauk službi radi samo zaposlenik na poslovima izdavanja vozila na prije spomenutoj lokaciji.

Tako već danima, a posebno jučer imamo prigodu vidjeti kako veliki broj gostiju idealnim parkirnim mjestom vide upravo ne tako davno zabranjeno područje za parkiranje na gradskim bedemima, uz staru Tehničku školu te na području od MAS-a pa sve do hotela Bastion. Pauk služba ne radi, a policija čini se svoj dio posla odradi s vremena na vrijeme, iako je u njihovoj i u nadležnosti komunalnih redara podizanje, odnosno aktiviranje Pauk službe.

Ipak, dok Pauk praznuje, dozvoljeni parking se za blagdane uredno naplaćuje i to od 8 do 22 sata po nimalo popularnim cijenama. Naime, cijena parkiranja u 1. zoni je 12 kuna za jedan sat parkiranja, dok je cijena parkiranja u 2. zoni 10 kuna za jedan sat. Dnevna parkirališna karta u 1. zoni je 168 kuna, a u 2. zoni 140 kuna.

 • rea

  16. kolovoza 2015. #1 Author

  ispred bolnice isto

  Odgovori

 • rea

  16. kolovoza 2015. #2 Author

  parkiraju i idu na kupanje, pa onaj tko dode u bolnicu nema gdje parkirat. .Katastrofa, kako ih nije sram, mora da bi tako u austriji, njemačkoj, odakle li su već

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.