Doniranim novcem izgrađen nadgrobni spomenik Antoniju Jurjeviću

Organizacijski odbor Memorijalno-humanitarnog turnira Antonio Jurjević oglasio se priopćenjem koje nam je poslala Anđela Nakić, a objavljujemo ga u cijelosti.
“Poštovane građanke i građani, prijatelji i svi vi koji ste bili dio malonogometnog spektakla održanog u čast našem bratu i  prijatelju Antoniu, ovim putem izražavamo zadovoljstvo radi ostvarenja zacrtanih ciljeva, te iste želimo podijeliti s vama i širom javnosti.
Naime, svi znate da je 1. memorijalno – humanitarni malonogometni turnir Antonio Jurjević osim spomena na našeg prijatelja, bio i humanitarnog karaktera, te smo za vrijeme trajanja turnira svi skupa nastojali sakupiti što veći iznos za nadgrobni spomenik Antoniu i pomoć onima kojima je u tom trenu bilo najpotrebnije.
Zahvaljujući vašim i našim zajedničkim trudom uspili smo sakupiti 70 510kn.
Za nadgrobni spomenik u vrijednosti od 60 000kn kojeg je u značajnom iznosu doniralo “Klesarstvo Katuša” vl. Marinko Katuša, kojemu veliko hvala.
Za pomoć našoj sugrađanki Petri Zdrilić uplaćeno je 19 000kn za troškove liječenja.
Za odjel pedijatrije OB Zadar uplaćeno je 16 000kn u svrhu nabavke novog dječjeg kreveta.
Organizatori su već u pripremama organiziranja 2. memorijalno – humanitarnog turnira Antonio Jurjević kojeg ovim putem najavljujemo sa istim mjestom održavanja, a o točnom datumu bit će te naknadno i pravodobno obaviješteni.
Isto tako najavljujemo da pokrećemo osnivanje udruge “prijatelja Bulevara” kojoj će primarni cilj i svrha biti humanitarni rad i okupljanje svih žitelja Bulevara, ali i onih koji će dijeliti naše ciljeve bez obzira na kvartovsku pripadnost.
Želimo se ovim putem još jednom skupno zahvaliti sponzorima i svima vama koji ste na bilo kakav način sudjelovali i nadamo se da će te opet pokazati humanitarni karakter i na idućem održavanju ovog turnira, jer bez vas sve ovo ne bi bilo moguće.
I ne zaboravite #pamtimosamosretnedane :)”