DR. DUKIĆ: Hvala mojim suborcima, s osmjehom idem u nove izazove! DR. DUKIĆ: Hvala mojim suborcima, s osmjehom idem u nove izazove!
Otkako je objavljeno da će kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zadra biti dr. Branko Dukić, mnogi komentiraju kako je to šteta za zadarsku bolnicu, drugi... DR. DUKIĆ: Hvala mojim suborcima, s osmjehom idem u nove izazove!

Otkako je objavljeno da će kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zadra biti dr. Branko Dukić, mnogi komentiraju kako je to šteta za zadarsku bolnicu, drugi se pitaju što mu treba takav angažman u politici, ima i onih koji govore da je to prljav posao…

Međutim, dr. Dukić smatra da ovakav izazov, koji mu je ujedno i čast, ne treba odbijati. Ima snage za sve što ga čeka, a iskustvo koje ima iza sebe, uključujući i sudjelovanje u Domovinskom ratu, samo mu daje dodatnu snagu i motivaciju.

“Hvala svim suborcima koji su bili spremni ili su dali svoj život za domovinu, grad, obitelj. Uspomena na njih izaziva osmjeh kad me pojedini dobronamjerni ljudi ovih dana upozoravaju koliko je politika opasna. Nema nečasnih zanimanja, ima samo časnih i nečasnih ljudi, hrabrih i onih koji nisu spremni preuzeti odgovornost. Vi koji me poznajete, znate da i najtežim situacijama pristupam s osmjehom. Služiti svim Zadranima je čast i izazov koji se ne odbija.” – poručio je Dukić.

17342819_382770428761400_6311957355252486405_n_resize