DR. DUKIĆ: Žao mi je ostaviti pacijentice, ali vratit ću se poslu liječnika! DR. DUKIĆ: Žao mi je ostaviti pacijentice, ali vratit ću se poslu liječnika!
Na konferenciji za medije kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zadra, dr. Branko Dukić, je kazao kako mu je velika čast što mu je ukazano povjerenje,... DR. DUKIĆ: Žao mi je ostaviti pacijentice, ali vratit ću se poslu liječnika!

Na konferenciji za medije kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zadra, dr. Branko Dukić, je kazao kako mu je velika čast što mu je ukazano povjerenje, te da će napraviti sve da ga u narednom razdoblju i opravda.

Istaknuo je kako će program za izbore predstaviti na vrijeme, a s obzirom da je liječnik da će naglasak staviti i na zdravstvenu skrb građana u Zadru.

Na komentare kako je mnogima žao što odlazi iz Opće bolnice, gdje je dugo bio šef Odjela za ginekologiju, kazao je kako je i njemu žao, ali da vjeruje da može dati doprinos ovom gradu kao gradonačelnik, te mnoge stvari promijeniti na bolje.

“Smatram da na veze to što sam po struci liječnik. Ne vidim razloga da liječnici, ili ljudi bilo kojeg drugog zanimanja budu u politici. Važno je da imaju želju raditi i napraviti nešto. Osim toga, jednig dana se planiram vratiti svojoj struci. Kad su u pitanju dogradonačelnici, nastojat ćemo da to budu stručne osobe koje će zajedno sa mnom biti dobar tim.” – kazao je dr. Dukić.

Dodao je kako očekuje da će predizborna kampanja biti korektna, a na pitanje što ima za reći o svojoj protukandidatkinji Sabini Glasovac rekao je da će vidjeti kada ona predstavi svoj izborni program.