DRAGI ČITATELJI – HVALA VAM! U šest mjeseci 20.000 pratitelja na Facebooku!

Ovih dana portal Kalelarga info obilježava šest mjeseci svoga postojanja. To je kratko razdoblje, ali izuzetno značajno, jer se može vidjeti ide li se u dobrom smjeru.

Ono što najviše veseli ekipu portala, koja je šarolika, od vrlo mladih suradnika i fotografa, pa do iskusnije ekipe, definitivno je izniman interes čitatelja, koji su i sami vrlo često naši suradnici – javljaju nam informacije, šalju slike, ali i traže da pomognemo kada treba. Raduje nas kada možemo medijski promovirati neku humanitarnu akciju, a ima ih dosta u posljednje vrijeme.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti čitateljima što nas prate i na Facebooku, gdje imamo više od 20.000 pratitelja. Rekord je za lokalne portale uspjeti u samo šest mjeseci steći toliko pratitelja.

Oni ne samo da prate naše članke i dijele ih, nego se i uključuju, svakodnevno raspravljaju, iznose svoje stavove i iskustva i tako svemu daju dublji smisao.

Primjerice, vijest da je nezadovoljni otac razbio vrata u rodilištu ne bi bila toliko važna da se ispod nje u 600 komentara nisu javile naše sugrađanke i iznijele svoja iskustva i dojmove iz rodilišta tijekom zadnjih 30 godina i to javno, pod svojim imenom i, naravno, imenujući liječnike.

Bezbroj je takvih tema i objava na našem portalu, koje izazivaju reakcije i komentare, a nadamo se da će ih ubuduće biti i više.

Stoga se još jednom zahvaljujemo svim čitateljima i obećavamo im još puno zanimljivih tema i zajedničkog druženja.