DRAGI ČITATELJI – HVALA VAM! U šest mjeseci 20.000 pratitelja na Facebooku! DRAGI ČITATELJI – HVALA VAM! U šest mjeseci 20.000 pratitelja na Facebooku!
Ovih dana portal Kalelarga info obilježava šest mjeseci svoga postojanja. To je kratko razdoblje, ali izuzetno značajno, jer se može vidjeti ide li se... DRAGI ČITATELJI – HVALA VAM! U šest mjeseci 20.000 pratitelja na Facebooku!

Ovih dana portal Kalelarga info obilježava šest mjeseci svoga postojanja. To je kratko razdoblje, ali izuzetno značajno, jer se može vidjeti ide li se u dobrom smjeru.

Ono što najviše veseli ekipu portala, koja je šarolika, od vrlo mladih suradnika i fotografa, pa do iskusnije ekipe, definitivno je izniman interes čitatelja, koji su i sami vrlo često naši suradnici – javljaju nam informacije, šalju slike, ali i traže da pomognemo kada treba. Raduje nas kada možemo medijski promovirati neku humanitarnu akciju, a ima ih dosta u posljednje vrijeme.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti čitateljima što nas prate i na Facebooku, gdje imamo više od 20.000 pratitelja. Rekord je za lokalne portale uspjeti u samo šest mjeseci steći toliko pratitelja.

Oni ne samo da prate naše članke i dijele ih, nego se i uključuju, svakodnevno raspravljaju, iznose svoje stavove i iskustva i tako svemu daju dublji smisao.

Primjerice, vijest da je nezadovoljni otac razbio vrata u rodilištu ne bi bila toliko važna da se ispod nje u 600 komentara nisu javile naše sugrađanke i iznijele svoja iskustva i dojmove iz rodilišta tijekom zadnjih 30 godina i to javno, pod svojim imenom i, naravno, imenujući liječnike.

Bezbroj je takvih tema i objava na našem portalu, koje izazivaju reakcije i komentare, a nadamo se da će ih ubuduće biti i više.

Stoga se još jednom zahvaljujemo svim čitateljima i obećavamo im još puno zanimljivih tema i zajedničkog druženja.