DRAMA NA VIRU Prekrasni labud gušio se zbog ozljeda, veterinari ga odveli na operaciju! DRAMA NA VIRU Prekrasni labud gušio se zbog ozljeda, veterinari ga odveli na operaciju!
Na plaži u Viru sinoć se odvijala prava drama. Mještani su uočili kako je prekrasni labud, koji inače posljednja dva mjeseca sam obilazi plaže... DRAMA NA VIRU Prekrasni labud gušio se zbog ozljeda, veterinari ga odveli na operaciju!

Na plaži u Viru sinoć se odvijala prava drama. Mještani su uočili kako je prekrasni labud, koji inače posljednja dva mjeseca sam obilazi plaže na ovom području, isplivao na obalu i gušio se. Kašljao je i nemoćno ležao uz more.

Mještani su o tome obavijestiti načelnika Kristijana Kapovića, ali i komunalne redare iz tvrtke Čisti otok.

Njihov šef Tomislav Ćepić odmah je došao na plažu i pozvao u pomoć veterinare.

Iako su neki mještani mislili da je labud možda nešto pojeo, pa se od toga guši, Ćepić ih je posavjetovao da ne poduzimaju ništa na svoju ruku.

12837234_1590819711241423_1339169790_o-01-800x600

Labud je odnijet s plaže, te će mu biti pružena stručna pomoć veterinara.

Mještani Vira su nam kazali kako im je rečeno da će labuda trebati operirati jer mu je ozlijeđen kljun. Stoga svi s nestrpljenjem iščekuju vijesti.

Podsjetimo, taj usamljeni labud je jedno vrijeme boravio u Foši, gdje su ga ljudi dolazili fotografirati, a kasnije se premjestio u uvalu Jazine.

Nakon nekog vremena otpjevao je u smjeru Vira, gdje je svojom pojavom uveseljavao mještane, a posebno djecu.