Dražović: Ulicu Hrvatskog sabora treba urediti, ružno izgledaju drva i piljevina Dražović: Ulicu Hrvatskog sabora treba urediti, ružno izgledaju drva i piljevina
Vijećnik HDZ-a Tomislav Dražović na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća postavio je pitanje o uređenju Ulice Hrvatskog sabora, odnosno zaobilazne ceste. “Može li se... Dražović: Ulicu Hrvatskog sabora treba urediti, ružno izgledaju drva i piljevina

Vijećnik HDZ-a Tomislav Dražović na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća postavio je pitanje o uređenju Ulice Hrvatskog sabora, odnosno zaobilazne ceste.

“Može li se što učiniti za uređenje zaobilaznice odnosno ulice Hrvatskog sabora. S gornje strane se pilaju drva, krcato je piljevine i sve to ostavlja jedan loš vizualni dojam.” – kazao je Dražović.

“Što se tiče ulice Hrvatskog sabora, ako su Hrvatske ceste vlasnik onda mi moramo u razgovore s njima. Svjesni smo da je ta prometnica preopterećena i treba raditi na tome da se to stanje uredi.” – kazao je gradonačelnik Dukić.

Vijećnica Iva Dunatov pitala je o postavljanju podzemnih kontejnera na području Poluotoka, a pročelnik Dujela je kazao kako će se na tome raditi, te da će se za početak postaviti jedan podzemni kontejner.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.