Drugi besplatni trening seminar samoobrane: Inicijativa BK Ares i Krav Maga Zadar u sklopu projekta „BOKSOM PROTIV NASILJA“

Boksački klub Ares i Krav Maga Zadar, uz podršku Sveučilišta u Zadru i Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole, pozivaju sve srednjoškolce i studente na novi trening seminar u okviru projekta „Boksom protiv nasilja“.

Trening seminar će se održati u subotu, 13. travnja, od 10:30 sati na adresi sportsko-rekreacijskog centra Višnjik, u dvorani Damir Zrilić gdje djeluje Boksački klub Ares.

Seminar započinje predavanjem o vršnjačkom nasilju koje će održati Fani Marinović(BK Ares), sveučilišna magistra pedagogije. Osvrnut će se na učestalost ovog problema, njegove oblike, posljedice i rizične čimbenike. Naglasak će biti na prevenciji vršnjačkog nasilja, očuvanju mentalnog zdravlja i ulogu sporta u tom kontekstu.

Glavni dio programa predvodit će Mile Romić, instruktor Krav Mage, s trenerima boksa Nikolom Marketinom, mag. cin. (BK Ares) i Vedranom Bajlom mag. cin. (BK Ares), fokusirajući se na praktične tehnike samoobrane.

Ovaj seminar je odlična prilika za mlade da nauče prepoznati i osvijestiti nasilje te kako se zaštiti i reagirati u kritičnim situacijama. Cilj je pružiti mladima alate i vještine koje će im pomoći da se osjećaju sigurnije i samopouzdanije u svakodnevnim situacijama. Kroz trening seminar samoobrane nastoji se osnažiti i potaknuti mlade na aktivno sudjelovanje u stvaranju sigurnijeg društva.

BK Ares i Krav Maga Zadar pozivaju Vas da se pridružite ovom događaju i budete dio promjene. Ne propustite priliku postati snažniji, sigurniji i samopouzdaniji! 

Vidimo se!