(FOTO) USPOMENE S RAKITIĆEM NA UGLJANU: Hvala na svakoj minuti koju si nam posvetio! (FOTO) USPOMENE S RAKITIĆEM NA UGLJANU: Hvala na svakoj minuti koju si nam posvetio!
Mještani Čeprljande na otoku Ugljanu tužni su zbog svega što se dogodilo posljednjih dana. Dolazak hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića s obitelji u njihovo mjesto... (FOTO) USPOMENE S RAKITIĆEM NA UGLJANU: Hvala na svakoj minuti koju si nam posvetio!

Mještani Čeprljande na otoku Ugljanu tužni su zbog svega što se dogodilo posljednjih dana. Dolazak hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića s obitelji u njihovo mjesto na ljetovanje radovao ih je i predstavljao za njih svojevrsno priznanje.
rakitic 1Od svih mjesta na svijetu na koja je mogao otići, on se odlučio baš za otok Ugljan.

Njihova radost bila je još i veća kada su ga upoznali. Rakitić nije izbjegavao mještane, nego naprotiv – družio se s njima, fotografirao, čak je od načelnika Karla Novoselića dobio narančastu majicu s logom Čeprljande koju je rado prihvatio.

Nakon što se dogodio incident, kada je nepoznata osoba bacala kamenje u kuću u kojoj je boravio sa suprugom i djecom, Rakitić je i dalje htio ostati na otoku.

Međutim, njegova supruga je ipak smatrala da je bolje da odu nekamo drugo misleći pritom tom na sigurnost malodobne djece koja su s njima boravila. Otišli su, ali ne daleko – i Petrčane. Smjestili su se u hotel Iadera. rakitic 2

Mještanima Čeprljande žao je zbog svega, a na Facebooku profilu Udruge mjestana Ugljana Čeprljanda “Idro” zahvalili su mu na svemu i uputili mu pozdrave.

rakitic 3“Hvala ti na svakoj minuti odvojenoj za nas mještane. Želimo od srca ugodan ostatak odmora tebi i tvojoj obitelji” – poručili su mu i objavili fotografije koje su nastale za vrijeme njegova boravka na otoku, a iz kojih se vidi prisan odnos mještana s njim.
Rakitić je, unatoč odlasku s otoka Ugljana, i dalje vedar i optimističan, te ne dozvoljava da mu jedan incident pokvari odmor.
Putem svog Instagrama poručio je:

“Nastavljam odmor s obitelji. Nitko nam ne može oduzeti osmjeh s lica.”.

Iako su se pojedini mediji raspisali o tome kako je ovo velika sramota i blamaža za Zadar i okolicu, upravo je Rakitić svojim ostankom na našem području doprinio tome da se stvari ne gledaju tako. Pojedinačan incident za koji je odgovorna jedna ili više osoba ne može i ne smije utjecati na imidž turističkog grada kao što je Zadar.

rakitic 4 novoselic