DUGI REDOVI Samo u studenom cijepilo se 11.952 stanovnika naše županije DUGI REDOVI Samo u studenom cijepilo se 11.952 stanovnika naše županije
Stožer civilne zaštite Zadarske županije izvijestio je o broju cijepljenih građana. U razdoblju od 12. siječnja do 22. studenog 2021. godine na području Zadarske... DUGI REDOVI Samo u studenom cijepilo se 11.952 stanovnika naše županije

Stožer civilne zaštite Zadarske županije izvijestio je o broju cijepljenih građana.

U razdoblju od 12. siječnja do 22. studenog 2021. godine na području Zadarske županije prvu dozu cjepiva primilo je  49766 osoba,  drugu 43451, a treću 3290 osoba.

Tijekom studenog  ukupno se cijepilo 11952 stanovnika naše županije. U nastavku vam dostavljamo grafikon o ukupnom broju cijepljenih osoba po mjesecima kao i pregled oboljelih.

Podsjetimo, tijekom ljetnih mjeseci građani su se cijepili u vrlo malom broju, te je bilo skraćeno radno vrijeme punktova za cijepljenje, a neki su i ukinuti.

No kako je porastao broj oboljelih, a Stožer civilne zaštite RH najavio uvođenje Covid potvrda, a od iduće godine i zabrane za necijepljene, mnogi građani su se odlučili cijepiti.

Satima su stajali u redu oko dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku, te čekali svoju dozu cjepiva. Produženo je i radno vrijeme punktova za cijepljenje.

Rezultat je 11.952 cijepljene osobe.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.