Dukić: Enio Meštrović  je objavio bojkot i blokadu svih zadarskih javnih projekata! Dukić: Enio Meštrović  je objavio bojkot i blokadu svih zadarskih javnih projekata!
U nastavku je osvrt gradonačelnika Branka Dukića na izlaganje vijećnika Enija Meštrovića tijekom Aktualnog sata.  „Bojkotirat ćemo sve točke koje se predlože do proračuna... Dukić: Enio Meštrović  je objavio bojkot i blokadu svih zadarskih javnih projekata!

U nastavku je osvrt gradonačelnika Branka Dukića na izlaganje vijećnika Enija Meštrovića tijekom Aktualnog sata. 

„Bojkotirat ćemo sve točke koje se predlože do proračuna i novih izbora. Ubuduće ćemo, kao i za TŠC, bojkotirati i skidati svaki vaš projekt do proračuna, dok ne ispoštujete sve amandmane koje ste potpisali…“

Tako je vijećnik Meštrović javno objavio bojkot i blokadu svih zadarskih javnih projekata, pa makar se radilo i o školskoj dvorani. Sad se više ne opravdava i ne mulja sa spornim nazivom plana, nejasnoćama formi… On se infantilno inati i – neće. On uzme loptu s igrališta, prekida utakmicu i ide ljutito svojoj kući. I nije ga briga što će biti. Eto, tako radi političar Enio Meštrović.

Pa nije TŠC moja škola! Ne kažnjava on gradsku upravu i HDZ, kažnjava našu djecu i roditelje djece koji su, moguće i njemu, dali povjerenje.

Bit će toga još, najavljuje. Čeka izvršavanje amandmana koje nije uspio niti nabrojati, koji se tek trebaju kroz ovu proračunsku godinu ostvariti, ali uz definirane kriterije i ako za njih postoje zakonski uvjeti. Nije ga briga, do tada najavljuje pustoš!

Reći će kako nije on kriv nego neprovođenje volje vijećnika, i da je to u interesu građana. Pa mu je u interesu građana i da učenici nemaju svoju školsku dvoranu!  

Ovo su plitke ucjene koje kod mene ne prolaze. Mene ne obvezuju politikantske prijetnje nego građani koji su mi dali povjerenje, i zakon. A zakon je jasan. Samo ga treba znati bar pročitati, ako ne razumjeti.

Dakle, u idućem razdoblju neće proći ništa – ni vrtići ni škole, ni ceste, komunalne lučice i sve ono što dođe njemu na odlučivanje.

I onda još, kojeg li neznanja, poziva na izbore za gradonačelnika, ali ne i za Gradsko vijeće. Nakon godinu dana političkog rada?! A da će biti korektiv na dobrobit svih građana?! Molim te nemoj nam više pomagati!

A šuti SDP, šuti Akcija mladih… važno mu je da nije sam.

gradonačelnik Branko Dukić