Dukić: Pojedinci neodgovornim i sebičnim ponašanjem ugrožavaju tuđe živote! Dukić: Pojedinci neodgovornim i sebičnim ponašanjem ugrožavaju tuđe živote!
U nastavku objavljujemo priopćenje/apel gradonačelnika Branka Dukića povodom današnjeg kršenja protuepidemijskih mjera: “Nikada dosta upozorenja i pozivanja na poštivanje mjera prevencije i zaustavljanja širenja... Dukić: Pojedinci neodgovornim i sebičnim ponašanjem ugrožavaju tuđe živote!

U nastavku objavljujemo priopćenje/apel gradonačelnika Branka Dukića povodom današnjeg kršenja protuepidemijskih mjera:

“Nikada dosta upozorenja i pozivanja na poštivanje mjera prevencije i zaustavljanja širenja koronavirusa. Danas smo  zbog neodgovornog i sebičnog ponašanja pojedinaca vidjeli što se nikako NE SMIJE – okupljati u zatvorenim ugostiteljskim objektima. Svakim rizičnim ponašanjem i kršenjem mjera kojih se pridržava čitava Hrvatska takvi pojedinci prije svega ugrožavaju svoje i zdravlje svojih bližnjih. Razumijem sve kojima je teško biti na zatvorenom, nisam u cijelom životu proveo ovoliko doma koliko posljednjih tjedana, ali ne mogu shvatiti da se tako olako igramo sa zdravljem i životima sebe i najbližih. Koja god država i koji god grad je pokušao sa taktikom “neće mene” završio je u katastrofi. Mladi su internetski pismeni, mogu vidjeti slike i vijesti iz Italije. Nek nazovu svoje prijatelje u Milanu ili Bergamu. Nemojmo se igrati s ovim.

Ostanimo doma!

gradonačelnik

Branko Dukić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.