Gradonačelnik Dukić: Prosvjed zbog slučaja Daruvarac posve je opravdan Gradonačelnik Dukić: Prosvjed zbog slučaja Daruvarac posve je opravdan
Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća bilo je govora i o slučaju Darka Kovačevića Daruvarca kojemu se sudi za prijetnje i nanošenje teškihtjelesnih ozljeda... Gradonačelnik Dukić: Prosvjed zbog slučaja Daruvarac posve je opravdan

Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća bilo je govora i o slučaju Darka Kovačevića Daruvarca kojemu se sudi za prijetnje i nanošenje teškihtjelesnih ozljeda 18-godišnjoj Zadranki.

Vijećnik SDP-a Antun Novoselović kazao je kako su se o ovom slučaju očitovati i predjednica i premijer države, a da se gradonačelnik Branko Dukić nije oglasio.

brutalno premlaćivanje 18-godišnje djevojke, dotaknuo se vijećnik SDP-a Antun Novoselović.

– Zašto se Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Zadra nije sastalo zbog tog slučaja? Znamo i da se za sutra priprema prosvjed građana na Narodnom trgu zbog puštanja optuženika da se brani sa slobode, a mi još ne znamo kakav je vaš stav o tome.”- kazao je Novoselović gradonačelniku Dukiću.

Branko Dukić odgovorio je da je u njega potresa ovaj slučaj.

“Kao otac triju kćeri i kao gradonačelnik ne mogu skriti razočaranost tim postupkom, te smatram da je protest građana posve opravdan. Neću ulaziti u pravosudni postupak, ali očito nešto treba mijenjati u zakonu da se takva situacija više ne ponovi” – istaknuto je gradonačelnik Dukić.

novoselović 800x450

Antun Novoselović, gradski vijećnik SDP-a 

 • Anonimno

  19. prosinca 2018. #1 Author

  Treba samo javno objaviti kud i gdje se nalazi taj heroj mozda se najde neki lola koji ce mu presudit po kratkom postupku cemu sudjenje i troskovi koje ionako mora hrvatski narod platit !

  Odgovori

  • Anonimno

   19. prosinca 2018. #2 Author

   Navodno je imao i party dobrodošlice u krčmetini di je i iskasapio djevojku. Znači Chill out, tamo ga se i dalje može vidjeti

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.