DUŠAN POLOVINA: Pošteno ću se boriti za pobjedu protiv Milanovića i Komadine!

Kandidat za predsjednika SDP-a, Dušan Polovina Lungo iz Zadra, s dijelom javnosti svakodnevno komunicira putem Facebooka.

Njegovo priopćenje u kojim se osvrće na svoju kandidaturu objavljujemo u cijelosti.

“Poštovani kolege,dragi članovi SDP-a,

kao što je već poznato,kandidirao sam se za predsjednika stranke na unutarstranaćkim izborima zakazanim za 2.travnja ove godine.
Predpostavljam da večina Vas ne zna tko sam i vjerovatno sumnjate u moje sposobnosti kao i mogučnosti da postanem Vaš Predsjednik.Ali kao bivši sportaš i socijaldemokrat dat ću sve od sebe da Vas razuvjerim u kampanji koja slijedi,i obečajem da ću se pošteno boriti za pobjedu kao i uvijek u svom životu.

Kao što svi već znate,kako je moja kandidatura bila pravovaljana dužan sam prikupiti 1 000 potpisa stranačkih kolega.

Smatram da sam u samom startu zakinut jer se već na samom početku pokazuje kako nas trojica kandidata nemamo iste mogučnosti u korištenju stranačke infrastrukture.Odmah se pokazalo kako u ovoj utakmici neće vladati NAČELO JEDNAKOSTI.

Zbog toga,ukoliko vjerujete u mene,u pitanja koja ću u kampanji otvoriti i koja će sigurno ostaviti traga te promjeniti budućnost stranke,na ovaj naćin Vas molim da ukoliko želite,odete na službene stranice SDP-a i odštampate obrazac i prikupite u svojoj sredini potpise istomišljenika.

Unaprijed hvala svakom tko prihvati ovaj POZIV i na taj način pomogne.

Ovaj POZIV posebno upučujem NAJMLAĐIM ČLANOVIMA SDP-a,koji žele promjene u ustroju stranke i žele stranku u svakom pogledu prilagoditi trenutku,s pogledom u budućnost koja će u najvećem djelu ostati na tim istim MLADIM LJUDIMA i koji će u datom trenutku povesti našu Hrvatsku u obitelj modernih Europskih zemalja.

U ovih dva mjeseca dana kampanje,upoznat ćete me kao osobu jednako kao i moj program za bolji i SOCIJALDEMOKRATSKI SDP.

Vjerujem u Vašu nesebičnu pomoč u prikupljanju potpisa kako bih se suočio protukandidatima.

S poštovanjem,Vaš stranački kolega,

Dušan Polovina Lungo”