DVA MJESECA DO UTRKE Za Wings for Life prijavilo se već 4.000 sudionika! DVA MJESECA DO UTRKE Za Wings for Life prijavilo se već 4.000 sudionika!
Najveća utrka u Hrvatskoj, globalni sportski događaj humanitarnog karaktera – utrka Wings for Life World Run – po treći put se sprema preuzeti zadarske... DVA MJESECA DO UTRKE Za Wings for Life prijavilo se već 4.000 sudionika!

Najveća utrka u Hrvatskoj, globalni sportski događaj humanitarnog karaktera – utrka Wings for Life World Run – po treći put se sprema preuzeti zadarske ulice i obojiti ih bojama veselja i zajedničkog napora da se pronađe lijek za ozljede leđne moždine. Utrka koja ove godine očekuje 7000 ljudi na startu (već je preko 4000 prijavljenih), a još samo do nedjelje traju prijave za one koji žele imati personalizirani startni broj.

U nedjelju 8. svibnja u 13 sati po našem vremenu tisuće trkača krenut će u jedinstveni start s 34 startne linije raspoređene po cijelom svijetu. Utrka ne poznaje vremenske zone, godišnja doba ni bilo kakve druge granice, već starta u istom trenutku za sve.

Ono što je još razlikuje od drugih jest to što nema ciljnu liniju, već svatko trči prema vlastitim mogućnostima. Naime, Presretačko vozilo kreće pola sata nakon starta i u trenutku kad pretekne pojedinog trkača, digitalni čip na njegovom startnom broju odašilje njegov rezultat na globalnu rang ljestvicu.

Prijave su moguće putem stranice www.wingsforlifeworldrun.com , a svi oni koji na utrci žele nositi startni broj sa svojim imenom i sačuvati uspomenu s ovog nezaboravnog sportskog događaja koji vrvi pozitivnom energijom, trebaju se prijaviti i izvršiti uplatu startnine do nedjelje 13. ožujka. Više informacija na www.wingsforlifeworldrun.com