Dvorski: Umirovljenom policajcu Veršiću automobil je zapaljen zbog prozivanja Budimira Lončara u emisiji “Bujica” Dvorski: Umirovljenom policajcu Veršiću automobil je zapaljen zbog prozivanja Budimira Lončara u emisiji “Bujica”
Vijećnik MODES-a Rudolf Dvorski zatražio je jutros na sjednici Županijske skupštine da se donese zajednički stav i osudi nasilje, a osobito institucionalno nasilje. “U Ninskim stanovima... Dvorski: Umirovljenom policajcu Veršiću automobil je zapaljen zbog prozivanja Budimira Lončara u emisiji “Bujica”

Vijećnik MODES-a Rudolf Dvorski zatražio je jutros na sjednici Županijske skupštine da se donese zajednički stav i osudi nasilje, a osobito institucionalno nasilje.

“U Ninskim stanovima zapaljen je automobil umirovljenom policajcu Ivi Veršiću samo zato što je čovjek javno govorio u emisiji “Bujica”. U emisiji je javno prozvao Budimira Budu Lončara i o njemu iznio argumentirane stavove, te pokazao dokumente iz kojih se jasno vidi da je on bio jedan od glavnih koji su u bivšem sistemu slali domoljube u zatvor. Veršić je umirovljeni kriminalist i miran čovjek koji se bavi stočarstvom. Pogledajte do koje se mjere ide s nasiljem u ovoj zemlji, kada su Veršiću samo zbog stava u emisiji zapalili automobil” – rekao je Dvorski.Veršić 800x400

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.