Enio Meštrović izborio se za božićnicu umirovljenicima s malom mirovinom Enio Meštrović izborio se za božićnicu umirovljenicima s malom mirovinom
Na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra prihvaćen je prijedlog rebalansa proračuna koji uključuje financijsku potporu KK Zadar, međutim ne u iznosu od... Enio Meštrović izborio se za božićnicu umirovljenicima s malom mirovinom

Na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra prihvaćen je prijedlog rebalansa proračuna koji uključuje financijsku potporu KK Zadar, međutim ne u iznosu od tri milijuna kuna, kako je bilo planirano, nego 500.000 kn manje.

“Tih 500.000 kn oduzima se klubu kao penale zbog nepoštivanja dogovora od ranije, a daje se umirovljenicima koji imaju mirovine manje od 2.000 kn.” – poručio je Meštrović.

Za ovaj prijedlog glasovali su vijećnici HDZ-a i koalicijskih partnera, nakon što se s njim složio gradonačelnik Branko Dukić, te vijećnici Nezavisne liste Enia Meštrovića.

Vijećnici SDP-a i Akcije mladih nisu bili nazočni u vijećnici jer ih zaštitari nisu pustili na glavni ulaz, a na sporedni nisu htjeli ući.

Marko Vučetić glasovao je protiv ovog prijedloga.