Enio Meštrović odbio dati 3 milijuna kuna KK Zadar dok ne vidi gdje se novac troši Enio Meštrović odbio dati 3 milijuna kuna KK Zadar dok ne vidi gdje se novac troši
Enio Meštrović sa svojim vijećnicima odbio je na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra podržati prijedlog da se Košarkaškom klubu Zadar da 3... Enio Meštrović odbio dati 3 milijuna kuna KK Zadar dok ne vidi gdje se novac troši

Enio Meštrović sa svojim vijećnicima odbio je na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra podržati prijedlog da se Košarkaškom klubu Zadar da 3 milijuna kuna proračunskih sredstava.

Podsjetimo, on je takav rasplet situacije i ranije najavljivao jer se nije udovoljilo njegovom zahtjevu da se gradskim vijećnicima daju na uvid ugovori i pregled troškova kako bi znali na što se troši gradski novac.

S obzirom da je KK Zadar nagomilao ogromne visemilijunske dugove, Meštrović smatra da im se ne treba olako i dalje davati novac.

Njegovom zahtjevu da vijećnici dobiju na uvid ugovore nije udovoljeno uz obrazloženje kako su ugovori poslovna tajna.

Gradski vijećnik Danijel Radeta na Gradskom vijeću predložio je da se ta tri milijuna kuna namijenjena za KK Zadar preusmjere za potrebe ugroženih građana.

Njegov amandman odbio je klub vijećnika Enija Meštrovića.

Odbio je podržati i točku o rebalansu.

O ovoj točki može se raspravljati još i na idućoj sjednici Gradskog vijeća, a ako prijedlog rebalansa proračuna ne bude prihvaćen mogući su novi izbori.

Dakle, KK Zadar i Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Dukićem ima vremena razmisliti o tome postoji li ipak način da se udovolji zahtjevu Enija Meštrovića.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.