Erik Pavin: Izvođači koji su nastupili na koncertu za Tomislava odabir su obitelji

Otkako je održan koncert u spomen na Tomislava Ivčića, na zadarskom Forumu, povodom 30. obljetnice od tragične nesreće u kojoj je život izgubio popularni pjevač, ne stišavaju se reakcije.

Bezbroj je komentara ostavljenih ispod članaka, mnogi se pitaju zašto na koncertu nije nastupio brat pokojnog Ivčića, Đani Maršan i nećak Šime Ivčić, gdje su bili Zoran Jelenković i Bepo Matešić, Emilija Kokić i drugi.

Duško Lokin je sam istupio u medijima, te zbog nepozivanja iskritizirao Davora Pekotu, koji je bio suorganizator, zajedno s obitelji.

Stoga je poznati ugostitelj Erik Pavin, koji je također sudjelovao u organizaciji koncerta i dugogodišnji je prijatelj obitelji Ivčić, na svom Facebook profilu dao kratko pojašnjenje i kazao kako su izvođači koji su nastupili odabir Ivčićeve obitelji.
“Drago mi je da su se odazvali svi, osim Bepa Matešića, koji je rekao: “Ajme meni, od srca bih pjevao, ali ne mogu uz zdravstvenih razloga”, i Zorana Jelenkovića koji je rekao da mu je krivo, ali da ima već ugovoren nastup. Fala Vam svima od srca.” – poručio je Erik Pavin.

Logična je stvar da obitelj odabere i pozove izvođače koje žele na koncertu. Uzmemo li u obzir da je izvođača bilo puno, možda se i nije moglo više ih pozvati. Osim toga, drugi koncert će se održati 2. studenoga u Lisinskom, pa je možda i to prilika da nastupe neki pjevači koji sada nisu.

Ružno je da se sada nakon svega napada obitelj ili prozivaju organizatori. Uostalom, ako netko namjerno nije bio pozvan, obitelj zna svoje razloge i ne duguje nikome ništa objašnjavati.

Istinski ljubitelji Tomislava Ivčića i njegove pjesme neće se time ni baviti, nego će biti sretni što je u Zadru nakon 30 godina održan jedan onakav koncert, na ponos svima nama.