Erik Pavin nominiran za nagradu za životno djelo; vrhunski ugostitelj i veliki humanitarac

Poznati zadarski ugostitelj čiji obiteljski restoran Niko ove godine obilježava 60 godina rada, Erik Pavin, jedan je od kandidata za županijsku nagradu za životno djelo.

Naime, MO Puntamika i KK Opus Puntamika nominirali su ga za područje gospodarstva, ugostiteljstva, turizma, sporta, kulture i humanitarnog rada.

Podsjetimo, njegov restoran i hotel posjećuju brojne svjetski poznate osobe, od sportaša, pjevača, glumaca, pa do raznih umjetnika, poslovnih ljudi itd.

Međutim, u njegovom restoranu ima mjesta za sve ljude, ne samo one bogate i slavne. Sjećamo se da je organizirao humanitarne večere za slabovidne osobe, invalide, a jednom je počastio i čistače koji održavaju ulice našeg grada čistima.

Takvih večeri je bilo puno, međutim javnost nije bila upoznata sa svime.

I sa svojom klapom Niko, Erik Pavin rado se odaziva humanitarnim akcijama, te često pjevaju na takvim događanjima. Teško je i nabrojati u kojim sve humanitarnim akcijama je sudjelovao.

Stoga ova nominacija na koju su se odlučili njegovi Puntamičani svakako je zaslužena, a hoće li biti prihvaćena – ostaje za vidjeti.