Erik Pavin nominiran za nagradu za životno djelo; vrhunski ugostitelj i veliki humanitarac Erik Pavin nominiran za nagradu za životno djelo; vrhunski ugostitelj i veliki humanitarac
Poznati zadarski ugostitelj čiji obiteljski restoran Niko ove godine obilježava 60 godina rada, Erik Pavin, jedan je od kandidata za županijsku nagradu za životno... Erik Pavin nominiran za nagradu za životno djelo; vrhunski ugostitelj i veliki humanitarac

Poznati zadarski ugostitelj čiji obiteljski restoran Niko ove godine obilježava 60 godina rada, Erik Pavin, jedan je od kandidata za županijsku nagradu za životno djelo.

Naime, MO Puntamika i KK Opus Puntamika nominirali su ga za područje gospodarstva, ugostiteljstva, turizma, sporta, kulture i humanitarnog rada.

Podsjetimo, njegov restoran i hotel posjećuju brojne svjetski poznate osobe, od sportaša, pjevača, glumaca, pa do raznih umjetnika, poslovnih ljudi itd.

Međutim, u njegovom restoranu ima mjesta za sve ljude, ne samo one bogate i slavne. Sjećamo se da je organizirao humanitarne večere za slabovidne osobe, invalide, a jednom je počastio i čistače koji održavaju ulice našeg grada čistima.

Takvih večeri je bilo puno, međutim javnost nije bila upoznata sa svime.

I sa svojom klapom Niko, Erik Pavin rado se odaziva humanitarnim akcijama, te često pjevaju na takvim događanjima. Teško je i nabrojati u kojim sve humanitarnim akcijama je sudjelovao.

Stoga ova nominacija na koju su se odlučili njegovi Puntamičani svakako je zaslužena, a hoće li biti prihvaćena – ostaje za vidjeti.