Erol Gaši djeci s posebnim potrebama i onima u Domu za odgoj podijelio pakete slatkiša! Erol Gaši djeci s posebnim potrebama i onima u Domu za odgoj podijelio pakete slatkiša!
Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan poslala je slatke poklon pakete za Dječji vrtić Latica, Dom za odgoj djece i mladeži u Zadru,... Erol Gaši djeci s posebnim potrebama i onima u Domu za odgoj podijelio pakete slatkiša!

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan poslala je slatke poklon pakete za Dječji vrtić Latica, Dom za odgoj djece i mladeži u Zadru, te Centar za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov

Ugodno iznenađenje stiglo je ovih dana Zadranima iz Bruxellesa! Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan poslala je slatke poklon pakete djeci u Dječjem vrtiću Latica, Domu za odgoj djece i mladeži u Zadru, te štićenicima Centra za rehabilitaciju u Sv. Filipu i Jakovu.
Radi se o sredstvima koje svaki eurozastupnik dobiva za vlastitu promociju (tiskanje letaka, brošura, i sl.), a koje je zastupnica Borzan odlučila potrošiti na korisnije stvari.
Tako je, nakon donacije pidžamica za novoređenčad hrvatskim bolnicama, zastupnica odlučila donirati slatke poklon pakete za djecu diljem Hrvatske.
Poklon pakete je Zadranima u ime zastupnice Borzan uručio njezin lokalni asistent Erol Gaši.
– Zastupnica Borzan je na ovaj način odlučila iskoristiti novac namijenjen za vlastitu promociju, čime se sredstva troše na korisne stvari, a ujedno se pomaže i rad hrvatske industrije. Tako smo već imali jednu akciju s Kanditom, pidžamice za novoređenčad je proizvela jedna tekstilna tvrtka iz Samobora, a ova akcija provodi se s tvornicom Zvečevo. – rekao je Gaši
Na taj način su slatki poklon paketi stigli i do Zadarske županije.

20160425_170450-800x400