EVERBLUE TURNEJA Plavi orkestar u zadarskom Arsenalu EVERBLUE TURNEJA Plavi orkestar u zadarskom Arsenalu
Nakon rasprodanih koncerata u zagrebačkom Domu Sportova i ljubljanskoj Areni Stožice aktualna turneja ”Everblue” Plavog orkestra nastavlja se ekskluzivnim koncertom u petak, 20. travnja u... EVERBLUE TURNEJA Plavi orkestar u zadarskom Arsenalu

Nakon rasprodanih koncerata u zagrebačkom Domu Sportova i ljubljanskoj Areni Stožice aktualna turneja ”Everblue” Plavog orkestra nastavlja se ekskluzivnim koncertom u petak, 20. travnja u zadarskom Arsenalu. 

Zadarskoj publici predstaviti će najveće hitove iz svoje karijere poput “Suade”, “Bolje biti pijan nego star”, “Od rođendana do rođendana”, ”Lovac i košuta”, pa himne generacije “Goodbye Teens” te mnogih drugih.

S obzirom da je kapacitet Arsenala ograničen biti će ovo jedinstvena prigoda da se Plavce vidi u intimnijoj, klupskoj atmosferi.

Ulaznice su u prodaji od 19.ožujka, a kupiti ih možete putem sustava Ticketshop i to po cijeni od 110 kuna za parter, 170 kuna VIP standard (uključen barski stol na galeriji te 230 kuna VIP premium (uključen stol uz ogradu na galeriji).

Nakon kupnje VIP ulaznica obavezna je rezervacija stola na dallas@dallas.hr,  silvija.rosandic@dallas.hr,  ana.kizlin@dallas.hr ili na broj: 01/ 4444 310.

Stotine tisuća oduševljenih fanova koji su uživali u velikoj koncertnoj turneji “Everblue”, još jedna su potvrda velikog glazbenog talenta ovih pop ikona pa je ovaj ekskluzivni zadarski klupski nastup u Arsenalu nešto što nikako ne smijete propustiti.

https://www.ticketshop.hr/hr/e/plavi-orkestar-arsenal-zadar/1773/

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.