FANOVI PORUČILI: NK Zadar je dosegnuo dno dna i vrijeme je za čistku! FANOVI PORUČILI: NK Zadar je dosegnuo dno dna i vrijeme je za čistku!
Fanovi NK Zadar, okupljeni na zajedničkoj Facebook stranici, koja ima 2.547 članova, nakon najnovijeg poraza omiljenog im kluba, poslali su preko Facebooka jasnu poruku... FANOVI PORUČILI: NK Zadar je dosegnuo dno dna i vrijeme je za čistku!

Fanovi NK Zadar, okupljeni na zajedničkoj Facebook stranici, koja ima 2.547 članova, nakon najnovijeg poraza omiljenog im kluba, poslali su preko Facebooka jasnu poruku Gradskoj upravi.
Prenosimo je u cijelosti:

“Za kraj jesenskog dijela Druge HNL poraz na gostovanju kod Rudeša 3-0. Nakon 19 kola Zadar je tamo di nikad u hrvatskoj povijesti nije bio, na zadnjem mistu druge lige, s velikim upitnikom hoće li uopće nastaviti natjecanje. E SAD JE VRIME ZA ČISTKU! Grad Zadar je većinski vlasnik i on mora odlučiti što i kako dalje. Ako je ikoga uopće briga, u što sumnjamo, jer da je onda ne bi dopustili Renu Sinovčiću da svih ovih godina napravi od kluba ovo što je. To je prvo što se mora riješiti, vlasnička i upravljačka struktura pa onda sve ostalo. A svi koji su sudjelovali u ovome što je dovelo do kraha zadarskog nogometa neka se zauvik izgube sa Stanova. Počevši od već spomenutoga! Doveli ste Zadar na dno dna, do toga da na tribinama više nema ni sto ljudi, uništili ste sve što ste mogli. SAD JE DOSTA! SAMO ŽELIMO NORMALAN I POŠTEN KLUB, MAKAR KRENULI OD NULE. Jel to tako teško?”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.