Finale Kupa Hrvatske u odbojci na Višnjiku; Ovaj put bez gledatelja

Zadar je domaćin završnice Kupa Snježane Ušić za odbojkašice i Kupa Hrvatske za odbojkaše, a uzbudljive utakmice održat će se sutra, 12. rujna u dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku. Odbojkašice OK Kaštela i zagrebačke Mladosti igrat će od 16 sati dok u 18 sati počinje susret odbojkaša HAOK Mladost i MOK Mursa-Osijek.

‘’Prvenstveno priželjkujem i očekujem dobru odbojku. Čvrsto vjerujem u ovu ekipu. Želja nam je pokazait sve ono na čemu smo radile proteklih priprema. Na terenu očekujem borbenost i odlučnost u svakom trenutku pa nek pobijedi bolji, spretniji i sretniji!’’- najavljuje finale Kupa Snježane Ušić kapetanica OK Kaštela Nika Stanović. S druge strane mreže dočekat će ju kapetanica HAOK Mladost Antonia Volmut koja najavljuje borbu za trofej: ‘’S obzirom da smo bili 6 mjeseci bez službenih utakmica, zadovoljni smo kako smo odigrali polufinalnu utakmicu. U finalu nas čeka ekipa OK Kaštela koju jako dobro poznajemo i s kojom smo se često susretali u finalima zadnjih godina. Maksimalno ih respektiramo, ali smo ponajviše koncentrirani na svoju igru i želimo pokazati napredak u odnosu na prošlu utakmicu. Znamo koji nam je cilj i željno iščekujemo da utakmica počne i da krenemo po trofej.’’

Kapetan HAOK Mladosti Bernard Bakonji vjeruje u dobru svoje momčadi u finalu: ‘’Sutra nas očekuje finale kupa protiv Murse kojoj je došlo par dobrih igrača i u odnosu na prošlu sezonu dosta su se pojačali. Ovaj tjedan smo trenirali dobro i pripremili smo se za protivnika. Vjerujem da ćemo uz našu pravu igru doći do pobjede i naslova kupa. Očekujem jednu kvalitetnu i dobru utakmicu s obje strane!

Kapetan MOK Mursa-Osijek Tomislav Suk optimističan je uoči susreta s favoriziranim protivnikom: ‘’Uoči finalne utakmice naša momčad je spremna. Treba biti objektivan i reći da je zagrebačka Mladost favorit ali i mi imamo svoje adute. Nismo opterećeni rezultatskim imperativom, ove smo se sezone pojačali s nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača zbog čega smo optimistični. Naravno, teren je jedino relevantno mjerilo. Za kraj želim sreću našim protivnicima i neka bolji pobijedi!’’

Utakmice će se zbog epidemiološke situacije održati bez prisustva gledatelja, a može ih se pratiti u prijenosu uživo na programu Arensport televizije.