Foruma Mladih SDP-a Zadar; Daniel Radeta predsjednik, Tadin i Jurčević dopredsjednici

Održana je Izborna konvencija Foruma mladih GO SDP-a Zadar na kojoj je izabrano novo vodstvo. Osim članova FM SDP-a Zadar Konvenciju su uveličali mnogobrojni gosti, a nakon uvodnih pozdrava gostiju i predsjednice zadarskog SDP-a, saborske zastupnice Sabine Glasovac izabrano je novo vodstvo Foruma mladih.
Za predsjednika Foruma mladih izabran je Daniel Radeta, a za potpredsjednike Roko Tadin i Andrija Jurčević.
Novi članovi Gradskog odbora postali su: Tea Alavanja, Ana Bakija, Jelena Jelavić, Mate Jukić, Nino Mrčela, Ivana Mudronja, Marina Polovina i Sebastian Stavnicki.

Daniel Radeta predsjednik Foruma Mladih SDP-a Zadar, Potpredsjednici Roko Tadin i Andrija Jurčević_crop_800x450
Novi predsjednik FM SDP-a Zadar Daniel Radeta zahvalio se svim članovima i delegatima na ukazanom povjerenju te istaknuo kako je Forum mladih SDP-a Zadar prepoznat na lokalnoj razini kao organizacija koja godinama aktivno sudjeluje u dnevno-političkim raspravama, humanitarnim akcijama te svim ostalim oblicima akcionizma. Napomenuo je i kako su članovi zadarskog Foruma mladih u posljednjih godinu dana krenuli u realizaciju izrade gradskog Programa djelovanja za mlade za Grad Zadar, koji je nažalost najveći grad u Hrvatskoj bez ovog Programa.
– “Oformili smo radne skupine, proveli istraživanja te u konačnici donjeli Prijedlog programa koji je predstavljen 12.11.2016 u Hotelu Kolovare na konvenciji GO SDP-a Zadar. S obzirom da se radi o Prijedlogu programa, cilj je uključiti i sve ostale Udruge mladih, političke podmlatke te kulturne i sportske organizacije kako bi svi zajedno dobili konačan Program djelovanja za mlade Grada Zadra. Ovim putem pozivam sve zainteresirane da se uključe u rad Foruma kroz izradu Programa kako bi ga zajedničkim snagama priveli kraju.”