FOTO Poznata zadarska dizajnerica Martina Ješe predstavlja novu kolekciju Cataleya

Dizajnerica Martina Ješe, poznata po upečatljivim i čistim linijama svojih modela, predstavlja novu kolekciju Own sense runways FW17
Own sense runways FW17 naziv je nove kolekcije i lookbooka Martine Ješe za aktualnu sezonu jesen/zima 2016/17. Izuzetno jak i atraktivan lookbook, odlučnih i čvrstih stavova modela Nicole Štrkalj i Veronike Bobić, zaokružili su predivnim fotografijama fotografi Toni Kulaš i Marko Pavlović.
Nova i od ove sezone drugačija kolekcija Martine Ješe uz već prepoznatljiv Cataleya znak, donosi i potpuni modni preokret u njezinom dosadašnjem radu. Uvezi na rukavima i ovratniku, te zvonasti rukavi koji se po prvi puta pojavljuju u Cataleya kreacijama, stavljaju naglasak na potpunu modnu slobodu i unose etno prizvuk koji je ove sezone zavladao modnim svijetom.
Sportska elegancija koja se najčešće proteže kroz Cataleya modele u novoj Own sense runways kolekciji, detaljima broševa i chokera dobiva moderni romantični prizvuk koji nas ostavlja bez daha.
I ovoga puta Martina surađuje s poznatom trgovinom Karla koja je već dobro poznata po vrhunskim modelima cipela i torbi svjetski poznatih brandova.
Za make up se pobrinula vizažistica Martina Kulaš, dok je za frizure zaslužna Ana Pavičić Kardum iz frizerskog salona Irena.
Modeli: Nicole Štrkalj i Veronika Bobić
Fotograf: Toni Kulaš, Marko Pavlović
Obrada fotografija; Goran Bojanic
Šminka; Martina Kulaš
Cipele: Karla
Frizura; Ana Pavičić Kardum (frizerski salon Irena) 02 03 04 05 06f 07