FrenjaFest 2015. – Festival frenja, ljubavi i glazbe!

S ciljem oživljavanja igre koja u ovom trenu živa još samo u svijesti prijeratnih generacija udruga BABURA organizira FrenjaFest 2015. – Festival frenja, ljubavi i glazbe!
Jedinstvena manifestacija koja će 18.-20. rujna, 2015. okupiti „frenjostalgičare“ pomoću velikog turnira isprofilirat će najboljeg igrača frenja zadarskog kraja. Okupljanje će biti zanimljivo i zbog niza demo bendova i DJ-eva koji će glazbenim programom atmosferu festivala držati vrućom do kasnonoćnih sati na zelenoj povšini rive nasuprot O.Š. Petar Preradović.
Biser među frenjašima, Marko Matešić, imati će težak zadatak obrane titule prvaka koju je zaslužio na prošlogodišnjem turniru malo zatvorenijeg tipa koji se održao na Belafuži (napetost, euforija i ovacije publike bile su usporedive sa finalom Lige prvaka).
Osim oživljavanja igre za starije generacije također cilj festivala je zainteresirati i naučiti mlađe generacije pravila igre koja isključuje ekrane i zatvorene prostore.
Udruga BABURA bi Vas željela uvrstiti kao svog medijskog partnera odnosno da nas medijski popratite prije i poslije manifestacije.