GALERIJA Badnje jutro na Adventu u Zadru

Fešta za Badnjak počela već u rano jutro, oduševili mladi pjevači

Badnjak je u Zadru i ove godine protekao u čarobnoj atmosferi pjesme i druženja na Trgu Petra Zoranića. Djeca su od ranog jutra čekala svog Djeda Božićnjaka, koji ih ni ove godine nije razočarao, budući da ih je nagradio veselim druženjem i slatkišima. U darivanju im se pridružio i Falky, maskota Falkensteinera koji je bio službeni partner Badnjeg jutra na Adventu u Zadru. Organizirajući koncert na sam Badnjak, Falkensteiner Michaeler Tourism Group je dala svoj doprinos obogaćivanju prigodnih sadržaja u blagdanskom vremenu.

Na adventskoj je pozornici nastupilo četvero pjevača afirmiranih u televizijskim emisijama The Voice i A strana – Vjeko Ključarić, Eni Jurišić, Daniel Jurišević i Sabrina Hebiri. Umjesto očekivana dva sata raspjevani pjevači odradili su tri sata nastupa, pa su uspjeli izvesti sve omiljene pjesme Dina Dvornika, Gibonnija, Raya Charlesa…

Nismo vas očekivali ovoliko, s obzirom da je riječ o jutarnjem koncertu. Oduševljeni smo posjetom, bolje je čak nego na dočeku prošlogodišnje Nove godine, rekli su s pozornice.

U blagdanskoj atmosferi, „začinjenoj“ mirisom bakalara iz adventskih kućica, posjetitelji su uživali sve do 15 sati, kada su otišli u toplinu obiteljskog doma ili su se premjestili u druge objekte na Poluotoku.

Zabava na Adventu u Zadru nije stala samo na jutarnjem programu, jer će zadarska klapa Niko na pozornicu stupiti u 21:30 sati te skupa s posjetiteljima dočekati Božić