GALERIJA Branitelji odali počast poginulim suborcima i odigrali turnir u Benkovcu GALERIJA Branitelji odali počast poginulim suborcima i odigrali turnir u Benkovcu
U Benkovcu je održan 10. Tradicionalni turnir braniteljskih udruga Zadarske županije. Okupili su se brojni dragovoljci i vetaterni Domovinskog rata koji su na ovaj... GALERIJA Branitelji odali počast poginulim suborcima i odigrali turnir u Benkovcu

U Benkovcu je održan 10. Tradicionalni turnir braniteljskih udruga Zadarske županije. Okupili su se brojni dragovoljci i vetaterni Domovinskog rata koji su na ovaj način odali počast poginulim suborcima.

S njima je kao izaslanik ministra branitelja RH bio i brigadir Ivam Vukić.

Predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Zadarske županije, Slobodan Dević Pićo, kazao je kako mu je drago što se iz godine u godinu odaziva velik broj branitelja koji žele sudjelovati u turniru, te on ima desetogodišnju tradiciju.

“Odaje se počast raznim suborcima koji više nisu s nama, a raduje nas što se imamo priliku susresti i podružiti uz nogometni turnir.” – kazao je Dević.