GALERIJA Čarobna zimska bajka u palači Cedulin GALERIJA Čarobna zimska bajka u palači Cedulin
U atriju palače Cedulin možete doživjeti pravu zimsku bajku! U čarobnim ukrasima i tisućama lampica jednako će uživati i djeca i odrasli. Za vrijeme... GALERIJA Čarobna zimska bajka u palači Cedulin

U atriju palače Cedulin možete doživjeti pravu zimsku bajku! U čarobnim ukrasima i tisućama lampica jednako će uživati i djeca i odrasli.

Za vrijeme Adventa, ovaj se kutak pretvara u idealnu scenografiju za vaše fotografije, a mališani će biti posebno oduševljeni s onim što im je pripremila Turistička zajednica grada Zadra. Uz jaslice u prirodnoj veličini, postavljene su i razne božićne kulise koje potpunu transformaciju dožive kada padne mrak, nakon što se upale tisuće lampica i prostor atrija postane očaravajuća fantazija. Na trenutak će vam se učiniti kako ste kročili u neki novi, živopisan svijet.
 
Atrij će biti otvoren svakim danom u periodu od 9 do 22 sata, a ulaz je besplatan.

Vrijeme u kojem živimo nas svaki dan podsjeća na ono što je u životu doista važno. Posjetite ovaj mali magični kutak na Poluotoku skupa s vašom obitelji, osjetite božićnu idilu i stvorite nove uspomene kojih ćete se rado sjećati.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *