GALERIJA Dino Jelusić i bend Jelusick u Bibinju oduševili ljubitelje hard rock glazbe

Publiku na Obali Alfreda Lisice sinoć su razbudili žestoki zvukovi Jelusick nastupa, recentnog sastava renomiranog pjevača, talentiranog glazbenika i producenta Dine Jelusića. Iako djeluje tek od ove godine, Jelusick je sinoć održao nastup u Bibinjama u sklopu međunarodne turneje kojom će do kraja listopada posjetiti brojne svjetske destinacije poput Grčke, Indonezije, Francuske i Švicarske.

Otprije poznat publici kao domaći pjevač hard glazbe sa svjetskim suradnjama, Dino Jelusić se predstavio u potpuno novom postavu svog najnovijeg glazbenog projekta Jelusick u kojem djeluje kao tekstopisac, producent i klavijaturist. Publika je tako sinoć uživala u mješavini Hard/Heavy/Prog glazbe.

Dino Jelusić hrvatski je pjevač i glazbenik rodom iz Požege sa stalnom adresom u Zagrebu. Iako je domaću slavu stekao još u najmlađim danima kao pobjednik prve dječje Eurovizije mega popularnim hitom „Ti si moja prva ljubav“ koji se i danas pamti. Kroz godine se profilirao kao multi talentirani glazbenik, tekstopisac i producent naginjući hard i progresivnom rocku, a do danas je ostvario brojne projekte i suradnje. Godine 2011. izdao je prvi solo album Living my own life, a od 2016. biva pozvan u američki rock bend Trans-Siberian Orchestra kao vokal za turneje. Svijetom je odjeknula vijest kada je 2021. legendarni britanski bend Whitesnake objavio Dinu Jelusića kao vokalista za svoju oproštajnu turneju.

Sinoćnji nastup Jelusick benda bio je dašak hard rock glazbe u Bibinjama i prilika za uživanje u kvalitetnoj glazbenoj poslastici ovog mladog i zaista talentiranog hrvatskog pjevača svjetskih razmjera. 

Ne propustite brojna druga događanja u sklopu  Ljetnog programa 2023. u Bibinjama. Vidimo se!